Feriehus og hoteller i Montesilvano

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Du kan gå langs vannet og den brede stranden til den regionale hovedstaden Pescara (7 km). Montesilvano som er oppkalt etter de skogkledde åsene som en gang dekket landskapet rundt, består av to bydeler: Montesilvano Marina og Montesilvano Colle. Det er henholdsvis den moderne badebyen og den opprinnelige gamlebyen.

Langs stranden er det lagt en molo, bølgene er normalt alltid ganske lav og stranden er svært barnevennlig. Vil ikke du og familien tilbringe hele ferien ved sjøen, er det nok av interessante reisemål innen rekkevidde. Takket være de gode motorveiforbindelsene, kan blant annet Roma nås på bare litt over to timer. Om ikke annet gir det deg gode muligheter for å finne en direkte flyforbindelse fra Norge til ferien din.

Kart over reisemålet Montesilvano

Klikk på kartet over reisemålet Abruzzo nedenfor for å se avstander og beliggenhet av våre ferieboliger og utvalgte hoteller.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Ferieboliger og  hoteller i Montesilvano

Den fine beliggenheten ved Adriaterhavskysten har gjort Montesilvano til et populært feriested blant italienerne selv og internasjonale turister. Derfor finner du et bredt utvalg av hoteller, ferieleiligheter og B&B her - spesielt i den nordlige delen av Montesilvano Marina. Vi har allerede gjort forarbeidet med å sortere klinten fra hveten. Alle ferieboligene som du finner med søkemotoren her øverst på siden, er håndplukket av oss. Her har du de beste forutsetninger for en vellykket ferie i Montesilvano.

Les mer om Montesilvano

Sjul teksten
 
 
search map