Agriturismo i Loreto Aprutino i Abruzzo

Agriturismo Le Magnolie

Svømmenbassenget i grønne omgivelser Den elegante peisestuen Spisesalen og dens buede tak
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Gården ligger i 300 meters høyde i et landlig område så fjellgigantene Carmicia (Gran Sasso) og Majella med sine 2500 m.o.h. tårner over denne delen av Abruzzo og minner dere om hvilken fantastisk region dere har havnet i.

Ski- og strandtur på samme dag

Her kan dere, så lenge fjelltoppene er snødekte, stå på ski om formiddagen og bade på de flotte sandstrendene ved kysten (ca. 30 km unna) på ettermiddagen - gjerne med en avslappende siesta ved det vidunderlige bassengområdet som eieren Mario har innredet på Agriturismo Le Magnolie. Det er ca. 4 km til byen Loreta Aprutino der dere finner all slags fornøyeligheter.

Les mer om Agriturismo Le Magnolie

Sypress-alléen danner rammene for velkomsten

Dere ønskes velkommen til dette store landstedet av en allé av sypresser, en blomstereng og gårdens vennligsinnede hunder. Landstedet eier over 26 hektar jord som er svært velholdt. På eiendommen er det oppført tre hus: hovedhuset (består av de fleste leilighetene, restaurant og fellesstue), La Chiesa (består av flere leiligheter) og et nyere hus (offisielt innredet som resepsjon). Det sistnevnte huset ligger avsides til i forhold til leilighetene, og skjemmer verken for utsikten eller generelt den harmoniske stemningen på gården. Det avholdes også diverse arrangementer her, som matlagingskurs. Agriturismo Le Magnolie har mange års erfaring med ferieutleie i tillegg til å ha vunnet utallige priser for deres økologiske olivenolje og andre landbruksprodukter som honning, frukt, safran og dyrehold. Noen av den landbruksmessige produksjonen foregår på stedet, mens andre deler er flyttet ut av huset.

Bli kjent med vertsfamilien

Mario og familien er tilgjengelige døgnet rundt, og hjelper gjerne til dersom dere får behov for å tilkalle en lege - eller andre mindre alvorlige situasjoner. Det er også god hjelp å hente hvis dere vil arrangere utflukter eller ønsker å få tips angående hva som bør sees i regionen. I hver leilighet finner dere en detaljert velkomstmappe som fungerer som en introduksjon til landstedet og området. Blant andre tjenester som ytes på stedet kan vi nevne at familien stiller med terrengsykler til gjestenes rådighet.

Hovedhuset

Fra forsiden kommer dere inn i en liten fellesstue med peis og det er herfra dere kommer til leilighetene Neole, Oliva, Quercia, Luna, Nonna og Sole. På baksiden av huset i etasjen under (huset ligger i skrånende terreng) finner dere leilighetene Rosina og Stella, samt gårdens restaurant- og frokostsal, terrasseområde, et grillområde og en tv-stue med sofagrupper, elektrisk piano og en vegg fylt med filmer. Denne delen av huset kalles Ricovero. Alle gjestene i hovedhuset har eget uteområde fordelt på hageområdene, der det er satt ut bord, stoler og paviljong eller parasoll.

Det buede taket setter et autentisk preg på restauranten, sammen med trestolene og -bordene, og de rutede dukene. Middagen serveres som folkekjøkken, der alle spiser den samme menyen samlet - og rettene varierer naturligvis fra dag til dag. På kjøkkenet er de erfarne med matallergier og kan diske opp lekre retter til gjester med spesielle behov. Dersom været tillater det serveres måltidene på terrassen med utsikt over de skogkledde bakkene og fjelltoppene (som er snødekte fra oktober til mars). Dere finner bordtennis og fotballspill på terrassen, og inntil videre er det kun i resepsjonen det er Wi-Fi-tilgang. Det er også vaskerom på stedet (mot tillegg).

La Chiesa

Dette huset ligger på andre siden av bassenget i forhold til hovedhuset, og ligger en smule gjemt bak gamle trær og busker. Huset er delt inn i tre leiligheter: Girasole, Pero og Podere, som alle har hver sin terrasse. Nedenfor huset finner dere enda en leilighet, Mimosa, som ligger for seg selv i et lite trehus - også med egen terrasse.

Bassengområdet

Svømmebassenget er formet som en 'T' og ligger i en stor hage ved siden av hovedhuset. I det ene hjørnet finner dere spa-funksjoner, mens i enden av bassenget har det blitt oppført et stupebrett siden eieren selv er svært glad i å hoppe i vannet. Rundt bassenger har det blitt laget et soldekk med solsenger av høy kvalitet og en hyggelig terrasse under en frodig pergola.

Hageområdene

Rundt husene har det blitt innredet flere hageområdet med gode muligheter for enten å skjule seg for solen eller å pleie brunfargen. Det har blitt satt ut flere bord og stoler til fri benyttelse, en innbydende hengekøye i skyggen og en lenestol i en rolig krok. Fra april av kan dere gratis benytte dere av avlingene i urtehagen.

Leilighetene på Agriturismo Le Magnolie

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Le Magnolie

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Le Magnolie som ligger i Abruzzo. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Le Magnolie. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 11 anmeldelser fra Agriturismo Le Magnolie

Bedømmelse av Agriturismo Le Magnolie

Les mer

Ved foten av Appenninene

Ok - med forbehold.

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Magnolie

Det var andre gang vi besøkte Le Magnolie, og heller ikke denne gangen ble vi skuffet. Det er så flott at vi ville komme tilbake for tredje gang. Her er fred og ro, og har en familiær atmosfære uten å komme for nær hverandre.

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Magnolie

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Magnolie

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Le Magnolie

Les mer
 
search map