Hotell i Colonnella i Abruzzo

Hotel Villa Susanna degli Ulivi

 
Hotel Villa Susanna degli Ulivi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Villa Susanna degli Ulivi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Colonnella her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotellet ligger på en bakketopp, omfavnet av frodig natur midt mellom Appenninenes fjelltopper og Abruzzos gylne sandstrender. Det er et 3-stjerners hotell, men vi i In-Italia har gitt det 4 soler takket være de mange fasilitetene og den flotte beliggenheten.

La feriedagene begynne

La leiebilen stå trygt på parkeringsplassen (låst om natten) mens dere slapper av på solterrassen og i hagen, eller legger på svøm i bassenget med panoramiske utsikter og barna boltrer seg på lekeplassen. Hotellet har resepsjon, informasjonsstand med utfluktsmuligheter, heis og bar.

Les mer om Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Utforsk det vakre området

Opplevelsesmulighetene er mange; lei terrengsykler eller klassiske Vespaer og utforsk det kuperte landskapet - eller hva med å avlegge noen av de lokale vin- og olivenoljeprodusentene et besøk? Appenninene er kun 1 times kjøring unna, der dere kan oppdage Abruzzos råe natur med ville dyr og autentiske fjellandsbyer. Den nydelige historiske byen Ascoli Piceno i Marche ligger bare 30 km unna, og da stranden i Martinsicuro kun er 3 km unna og hotellet stiller med strandservice (parasoll og to solsenger) mot tillegg kan dere fylle ferien med både kultur, aktiviteter, gastronomiske opplevelser og herlige stranddager.

Restaurant på stedet

I hotellets restaurant (åpen for både overnattende gjester og andre besøkende) serveres det både fiske- og kjøttretter, og dere kan velge å enten spise à la carte eller bestille halvpensjon (mot tillegg). Spis ute på verandaen på godværsdager og nyt havutsikten. Frokosten (serveres som buffet) kan også nytes utendørs, eventuelt inne i restauranten. Hvis dere ønsker å prøve andre restauranter i området ligger det et spisested knappe 100 m fra hotellet, eller i Colonella (ca. 1,5 km) og langs kysten (ca. 3 km).

Senk skuldrene i velværesenteret

Hotellet har et velutstyrt velværesenter med havutsikt fra boblebadet. I avslappende omgivelser med vakre mosaikker frister denne avdelingen med en glassauna, et tyrkisk bad og et saltrom. Velværeavdelingen kan benyttes mot tillegg.

Rommene på Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Dobbeltrom (classic)

Disse 16 Classic-rommene med utsikt over de flotte fjellene (enkelte vender mot havet) er romslige og utstyrte med Wi-Fi (gratis), satelitt-tv, aircondition, safe og bad med toalett, hårføner og dusj. Flere av disse rommene har plass til opptil 4 personer totalt (de to ekstra soveplassene er i ekstrasenger, evt. i køyeseng). Enkelte rom er forbundet med en dør - ideellt for familier på tur.

Dobbeltrom (comfort)

Disse 10 Comfort-rommene med møblert terrasse og havutsikt er romslige, og utstyrte med Wi-Fi (gratis), satelitt-tv, aircondition, safe og bad med toalett, hårføner og dusj. Flere av disse rommene har plass til opptil 3 personer totalt (de to ekstra soveplassene er i ekstrasenger, evt. i køyeseng). Enkelte rom er forbundet med en dør - ideellt for familier på tur. Rommene ligger i andre etasje.

Suite med balkong/terrasse og havutsikt

Disse 2 Suitene med havutsikt er romslige og utstyrte med Wi-Fi (gratis), satelitt-tv, aircondition, safe og eget bad med toalett, hårføner og dusj. Disse rommene har plass til opptil 5 personer totalt (ekstra soveplassene er i ekstrasenger, evt. i køyeseng). Den ene Suiten ligger i andre etasje og har terrasse, mens den andre kun har balkong - men ligger til gjengjeld i tredje etasje og har bedre utsikt.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Les personlige anmeldelser av Hotel Villa Susanna degli Ulivi som ligger i Abruzzo. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Villa Susanna degli Ulivi. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 11 anmeldelser fra Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Bedømmelse av Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Les mer

Bedømmelse av Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Les mer

Godt hotell i flotte omgivelser

Hotellet ligger med flott utsikt med havet på ene siden og fjellene på andre. Ligger utenfor byen i rolige omgivelser, men også med gangavstand til Colonnella.

Vi hadde et fint rom med utsikt over havet. Veldig god frokost og vi prøvde også hotellets middagsmeny, som kan anbefales, der vi fikk servert vin fra lokalområdet til.

Hotellet var meget hjelpsomme og oppmerksomme på å gi oss en god ferie og opplevelse.

Les mer

La Dolce Vita

Vi nøt i fulle drag den vakre utsikten; havet på ene siden og fjell på andre siden. Og vakkert landskap mellom. Minst like bra som Toscana og Piemonte. Abruzzo er en delvis ukjent perle. Vinene overrasket positivt.

Les mer

Vakker utsikt

Hotellet er helt sikkert en hit om sommeren da den imponerende terrassen med utsikt over Adriaterhavet kan nytes, og da restauranten er åpen. Vi besøkte stedet utenfor sesongen, og det var kaldt (til vi ba om å få varme på rommet, og det ble fikset i en fart), og restauranten var stengt. Det var litt nedslående, men vi fikk anbefalt to gode restauranter i nærheten, som dessverre ikke var innenfor gangavstand.

Les mer

Utmerket hotell i vakkert landskap

Helt fantastisk hotell med fantastiske omgivelser. Vår familie var helt henførte av utsikten, med både fjell og hav. Hotellet var det absolutt beste vi har bodd på i Italia (vært der flere ganger). Personalet var kjempehyggelig. Det ble servert en god frokost-buffét og også fireretters middag på kveldene for 20 euro. Bassenget var fint vedlikeholdt, og det var til og med et utendørs treningssenter like ved. Stort shoppingsenter bare et par kilometer fra hotellet, til våre tenåringsjenters glede, der vi også kunne handle mat. I nærheten var det er gårdutsalg, Biagi, der vi kjøpte vin og olivenolje med oss hjem. Vi spiste middag en kveld på Zenobi, en koselig utendørsrestaurant midt i det vakre landskapet med lokalprodusert på menyen. Nærheten til havet gjorde det også lett å spasere rundt på strandpromenaden på kveldene, og avslutte med en god middag på noen av alle de hundretalls restaurantene. Det tar bare 2,5 timer å kjøre bil til Colonnella gjennom fjellene fra Roma (ca. 20 tunneler!) Vi er kjempefornøyde!

Les mer
 
search map