Hotell i Colonnella i Abruzzo

Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotellet ligger på en bakketopp, omfavnet av frodig natur midt mellom Appenninenes fjelltopper og Abruzzos gylne sandstrender. Det er et 3-stjerners hotell, men vi i In-Italia har gitt det 4 soler takket være de mange fasilitetene og den flotte beliggenheten.

La feriedagene begynne

La leiebilen stå trygt på parkeringsplassen (låst om natten) mens dere slapper av på solterrassen og i hagen, eller legger på svøm i bassenget med panoramiske utsikter og barna boltrer seg på lekeplassen. Hotellet har resepsjon, informasjonsstand med utfluktsmuligheter, heis og bar.

Les mer om Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Utforsk det vakre området

Opplevelsesmulighetene er mange; lei terrengsykler eller klassiske Vespaer og utforsk det kuperte landskapet - eller hva med å avlegge noen av de lokale vin- og olivenoljeprodusentene et besøk? Appenninene er kun 1 times kjøring unna, der dere kan oppdage Abruzzos råe natur med ville dyr og autentiske fjellandsbyer. Den nydelige historiske byen Ascoli Piceno i Marche ligger bare 30 km unna, og da stranden i Martinsicuro kun er 3 km unna og hotellet stiller med strandservice (parasoll og to solsenger) mot tillegg kan dere fylle ferien med både kultur, aktiviteter, gastronomiske opplevelser og herlige stranddager.

Restaurant på stedet

I hotellets restaurant (åpen for både overnattende gjester og andre besøkende) serveres det både fiske- og kjøttretter, og dere kan velge å enten spise à la carte eller bestille halvpensjon (mot tillegg). Spis ute på verandaen på godværsdager og nyt havutsikten. Frokosten (serveres som buffet) kan også nytes utendørs, eventuelt inne i restauranten. Hvis dere ønsker å prøve andre restauranter i området ligger det et spisested knappe 100 m fra hotellet, eller i Colonella (ca. 1,5 km) og langs kysten (ca. 3 km).

Senk skuldrene i velværesenteret

Hotellet har et velutstyrt velværesenter med havutsikt fra boblebadet. I avslappende omgivelser med vakre mosaikker frister denne avdelingen med en glassauna, et tyrkisk bad og et saltrom. Velværeavdelingen kan benyttes mot tillegg.

Rommene på Hotel Villa Susanna degli Ulivi

Dobbeltrom (classic)

Disse 16 Classic-rommene med utsikt over de flotte fjellene (enkelte vender mot havet) er romslige og utstyrte med Wi-Fi (gratis), satelitt-tv, aircondition, safe og bad med toalett, hårføner og dusj. Flere av disse rommene har plass til opptil 4 personer totalt (de to ekstra soveplassene er i ekstrasenger, evt. i køyeseng). Enkelte rom er forbundet med en dør - ideellt for familier på tur.

Dobbeltrom (comfort)

Disse 10 Comfort-rommene med møblert terrasse og havutsikt er romslige, og utstyrte med Wi-Fi (gratis), satelitt-tv, aircondition, safe og bad med toalett, hårføner og dusj. Flere av disse rommene har plass til opptil 3 personer totalt (de to ekstra soveplassene er i ekstrasenger, evt. i køyeseng). Enkelte rom er forbundet med en dør - ideellt for familier på tur. Rommene ligger i andre etasje.

Suite med balkong/terrasse og havutsikt

Disse 2 Suitene med havutsikt er romslige og utstyrte med Wi-Fi (gratis), satelitt-tv, aircondition, safe og eget bad med toalett, hårføner og dusj. Disse rommene har plass til opptil 5 personer totalt (ekstra soveplassene er i ekstrasenger, evt. i køyeseng). Den ene Suiten ligger i andre etasje og har terrasse, mens den andre kun har balkong - men ligger til gjengjeld i tredje etasje og har bedre utsikt.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map