Kun opphold
+Fly & opphold
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Colonnella ligger i regionen Abruzzo på grensen til Marche, knappe 6 km fra Adriaterhavet. Landsbyen ligger på en bakketopp og er av den klassiske italienske typen - med et fascinerende middelaldersk preg. Her finner dere alle slags fornøyeligheter som bar, pizzeria, blomsterhandler, minibarked, postkontor, bank og apotek. Nyt late dager på strendene i den nærliggende kystbyen Martinsicuro, og kjenn feriestemningen senke seg i parasollskyggen.

Bestill ferieovernattinger i Colonnella

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Colonnella og ellers i Abruzzo. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 

Anbefalinger for deg

Sextantio Albergo Diffuso

Santo Stefano di Sessanio, Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

Roseto Degli Abruzzi, Abruzzo

Residence Il Borgo

Tortoreto Lido, Abruzzo

Nyheter fra In-Italia's
BLOGG
Her kan du bli inspirert til ferien i Italia

Populært i Abruzzo

Rosburgo Sea Resort

Roseto Degli Abruzzi

Sextantio Albergo Diffuso

Santo Stefano di Sessanio

search map