Ferieovernattinger i Colonnella

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Colonnella ligger i regionen Abruzzo på grensen til Marche, knappe 6 km fra Adriaterhavet. Landsbyen ligger på en bakketopp og er av den klassiske italienske typen - med et fascinerende middelaldersk preg. Her finner dere alle slags fornøyeligheter som bar, pizzeria, blomsterhandler, minibarked, postkontor, bank og apotek. Nyt late dager på strendene i den nærliggende kystbyen Martinsicuro, og kjenn feriestemningen senke seg i parasollskyggen.

Bestill ferieovernattinger i Colonnella

Bruk søkemotoren på toppen av siden og ta en titt i vår online-katalog for å finne noe som passer dere. Velg og vrak blant vårt håndplukkede utvalg av ferieleiligheter, hoteller og villaer med flotte beliggenheter i Colonnella og ellers i Abruzzo. Dere kan også kontakte oss for å få gratis veiledning ved å sende oss en email, ringe nummeret til høyre på siden eller bruke chat-alternativet til venstre på siden. Vi stiller gladelig til hjelp med over 15 års erfraring innen reiser i Italia, og er her for å sikre dere en bekymringsfri og behagelig ferie.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map