Hotell i Barrea i Abruzzo

Albergo La Poiana

Pris fra pr. pers
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Med vill natur og grønne omgivelser på alle kanter finner dere Albergo La Poiana i Abruzzo Nasjonalpark. Fra hotellets deilige terrasse kan dere nyte utsikten over den speilblanke innsjøen.

Bestig fjellet eller slapp av på terrassen

Dette gjestfrie hotellet er det ideelle utgangspunktet for turgåing og generell naturnytelse. Bak hotellet tårner det enorme fjellet Monte Greco (2285 m.o.h.) seg opp og frister enhver ivrig turgåer. Fra terrassen eller den store grønne plenen foran hotellet kan dere se ned mot innsjøen som virkelig er et syn på solfylte dager.

Les mer om Albergo La Poiana

Ta en frisk dukkert i innsjøen

Knappe 300 meter unna ligger en fin strand der der kan bade. Om sommeren er det pedalbåter og kanoer tilgjengelige, samt en liten bar med forfriskninger. Velg mellom å spise middag i hotellets egen restaurant eller i en av de tre nærliggende byene Barrea, Villetta Barrea og Civitella Alfedana.

Rommene

De 11 rommene ligger i andre- eller tredje etasje og er pent innredet med eget bad (toalett, hårføner og dusj), tv og skrivebord. Enkelte rom har innsjøutsikt, og enkelte har plass til opptil to ekstra oppredninger. Firemannsrommene består av dobbeltseng og køyeseng.

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Kun bilutleie
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Lignende boliger

Agriturismo Le Magnolie

Loreto Aprutino, Abruzzo

Masseria Santa Lucia

Agnone, Molise

Anbefalinger for deg

Populært i Abruzzo

search map