Golfferie i flotte Italia

For alle golfelskere kan vi tilby flere golfresorts og -hoteller av høy kvalitet som ligger ved kjempefine golfbaner i hele Italia. Det unike med å spille golf i Italia er de fantastiske omgivelser i form av fjell, innsjøer, hav og ikke minst naturen. I Italia kan man kombinere golfspillet med utflukter til vingårder, badedestinasjoner og hyggelige byer.

På det flotte Golf Resort Castelgandolfo syd for Roma befinner man seg midt blandt vingårder som produserer den kjente Frascativinen. Dessuten er man bare 8 km fra den fantastiske hovedstaden. Eller hvorfor ikke kombinere golf med en fantastisk utflukt i vakre Toscana. På Residence Cosmopolitan Golf bor man på en førsteklasses golfbane ved havet og har samtidig kort vei til flere gode utfluktsmål. For dem som allerede har besøkt Roma og som er trøtt(!) av den gode maten og vinen i Toscana, anbefaler vi et besøk på sjarmerende Sicilia.Piemonte

Alpino Golf Club

Alpino Golf Club

Denne 9-hullsbanen er 700 m.o.h. i flotte grønne områder nær Stresa by og Maggiore sjøen.

Sardinia

Is Arenas Golf Club

Is Arenas Golf Club

Is Arenas Golf Club ligger på vestkysten av Sardinia. Banen er 18 hulls og har alt: bunkers, skog, vann og et eksepsjonelt klima.

Sicilia

Il Pìcciolo Golf Club

Il Pìcciolo Golf Club

Ta en runde golf på denne herlige banen på Sicilia og nyt de frodige omgivelsene.

Le Madonie Golf Club

Le Madonie Golf Club

Det kuperte terrenget, den vakre naturen og havutsikten i horisonten gjør denne golfbanen til en fantastisk utfordrende opplevelse.

Veneto

Corte Paradiso Golf Club

Corte Paradiso Golf Club

Bo på Relais Corte Paradiso og spill golf rett utenfor inngangsdøren. Her er det kun 2½ km til den koselige byen Peschiera sul Garda ved Gardasjøen.