Agriturismo i Capolona i Toscana

Il Pozzo

Pris fra pr. pers
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Il Pozzo ligger ca 15 minutters kjøring fra Arezzo (12 km), i Capolona kommune, den naturlige inngangsdøren til den fredfylte Castentinodalen, hvor det er lite med turister og en fantastisk flott natur. Ved gården er det svømmebasseng med barnebasseng, stor og velholdt hage med god plass til alle, og alle leiligheter har en egen terrasse med møbler.

Gamle gjenskapte boliger men med moderne komfort

Gården styres av unge og dynamiske Carla, som har fått ansvar for denne familiebedriften. Stedet er nyrestaurert i 2004, og åpnet en gang i slutten av sommersesongen. Her har man gjennskapt de gamle boligene med de karakteristiske farger fra området og er utstyrt med moderne komfort til en avslappende opphold. Det kunstneriske landskapet har de ikke gjordt noe med.... det var bare der.......

Velholdt hage med basseng og spisested

Ved gården er det et svømmebasseng med barnebasseng, stor og velholdt hage med god plass til alle og et grillområde, sånn at dere selv kan lage deres måltider under åpen himmel, når det lille spisestedet på gården ikke holder åpent. Det er nemlig et litet hyggelig spisested, som 3-4 ganger i uken kan tilby tradisjonelle toscanske retter til middag. Det er absolutt å kunne anbefale dette, da hele familien samles med gjestene, og det blir kun servert de beste råvarer fra området.

Omgivelsene og egen-produksjon

I nærheten finnes idrettssenter (1 km) med tennisbane, golfbane (15 km) med 9 hull ligger ved middelalderbyen Poppi. I et lite området ved hovedveien, ca 1 km fra gården, finnes innkjøpsmuligheter med slakter, som har alt godt deriblandt virkelig god svin- og oksekjøtt. Glem ikke at gården selv produserer olivenolje av beste kvalitet, som kan kjøpes på stedet sammen med andre produkter (vin, grønnsaker, brød etc.) fra gårdens og naboens eiendom. Felles vaskeri med vaskemaskin kan benyttes mot betaling.

Velinnredet leiligheter med egen uteplass

Leilighetene er romslige og innredet med stil. Hvert bad er innredet med dusj og hårføner. Hvert kjøkken har oppvaskmaskin, brødrister, vannkoker, mikrobølgeovn og italiensk kaffetrakter. I hver leilighet er det aircondition i alle soverommene, paraboltv og telefonstikk som også kan benyttes til oppkobling av internett. Dessuten råder hver leilighet over en egen terrasse med bord og stoler.

Les om leilighetene på Il Pozzo

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
Fly + opphold
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn
Rom / leilighet 1
Alder på barn
 

Lignende boliger

Borgo di Fontebussi

Montegonzi, Toscana

Podere il Poggiolo

Rufina, Toscana

Riserva di Fizzano

Castellina in Chianti, Toscana

Anbefalinger for deg

Ristoro del Cavaliere

Piazza al Serchio, Toscana

Antica Taverna Casagrande

Figline Valdarno, Toscana

Podere La Pieve Vecchia

Riparbella, Toscana

Populært i Toscana

Borgo Magliano

Magliano in Toscana

Ghiacci Vecchi

Campiglia Marittima

search map